Hej och välkomna till bloggen!

Hej och välkomna till bloggen!

Idag är det grupp ett som bloggar här. Vi vet inte vad vi ska skriva, så vi tänkte berätta lite om oss själva. Allihop går i klass 7c på Hagaskolan. Det är en helt vanlig klass, vi går inte någon specialinriktning eller så.

Så vilka är vi då? Vi är;

SkoltjejSanna, 12 år. Bor i ett gult radhus med mamma, plastpappa, storebror, halvlillasyster och en katt som heter Nisse. Jag gillar One Direction, bilder av sengångarbäbisar och cupcakes. Mitt favoritämne i skolan är engelska, och mitt hat-ämne är kemi, för det man gör där luktar ofta så äckligt. Jag skulle vilja jobba som barnläkare.

Nemina, 13 år. Jag bor i lägenhet med min mamma och mina två tvillingbröder. Min pappa bor i Bosnien just nu, men han kanske kommer flytta hem till Sverige. Min favoritmusik är Metallica. Och så gillar jag Iron Maiden också. Mitt favoritämne i skolan är musik, för jag skulle vilja skriva i band. Eller skriva låtar. Det gör jag redan nu. Den senaste låten jag skrev heter I fought the devil.

Said, 13 år. Jag bor i villa med min pappa och hans nya fru. Min mamma bor i Borås, så henne träffar jag inte så ofta. Det jag tycker är roligast i skolan är träslöjd. Jag skulle vilja jobba med att bygga hus. Helst själv, för jag gillar inte när andra bestämmer över mig. Det ämne jag tycker är tråkigast är matte. Mina favoritlag i fotboll är Milan, Barcelona och Bayern München. Min bästa musik är 50 Cent.

Lukas, 12 år. Bor i lägenhet med mamma, pappa och en hund som är blind och nästan döv. Mitt favoritämne i skolan är gympa. Mina favoritfärger är cyan och magenta. Jag skulle vilja bygga cyklar, som min storebror gör. Han köper gamla cyklar och bygger om dem till fixed gaer. Han tar bort bromsarna och gör så att man kan cykla baklänges på dom. Man kan göra massor av tuffa trix om man har en sån cykel. Jag önskar mig en sån cykel när jag fyller år, men jag tror inte att jag kommer få den. Mina föräldrar tycker det är farligt med cyklar utan bromsar.

Amelie, 13 år. Jag tycker den här stan känns för liten för mig. När jag har slutat högstadiet ska jag flytta till London eller New York. Jag vill helst jobba med mode eller smink, som modell eller nåt sånt. Mitt favoritämne i skolan är bild, för då kan man rita kläder. Mitt sämsta ämne är gympa, för vi måste spela fotboll och innebandy och hålla på. Jag vill köra crossfit istället, som man gör på SATS.